Welkom!

Op dinsdagavond 2 februari legde ik op de Herentalse raad voor maatschappelijk welzijn de eed af als voorzitter van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst. Daardoor ben ik ook schepen van Sociale Zaken, Zorg & Welzijn.

Er begint nu een grote uitdaging, maar ook een fantastische job.

Meer details lees je daarover op de nieuwspagina, of door hieronder te klikken.

Hou het haaks!

meteen naar alle nieuwsberichten


Heb je ondertussen iets te melden? Zit je met vragen, tips of opmerkingen? Geef alles zeker door; dat kan bijvoorbeeld hier.

Nieuws

[ttfmp_post_list id=”postlist_46″ columns=”3″ type=”post” sortby=”date-desc” count=”6″ offset=”0″ taxonomy=”category:nieuws” show_title=”1″ show_date=”1″ show_excerpt=”0″ excerpt_length=”short” show_author=”0″ show_categories=”0″ show_tags=”0″ show_comments=”0″ exclude_current=”0″ thumbnail=”top” aspect=”none” paginate=”0″ arrows=”1″ dots=”1″ autoplay=”1″ delay=”6000″ transition=”scrollHorz” background_color=”#f8953f”]

Over Mezelf

Ik ben 44 ondertussen, papa van Dis (10) en Cel (6), man van Griet, zoon van Monique en wijlen Staf, broer van Raf en Katrien.

Na omzwervingen in de culturele wereld ben ik in 2016 als coördinator aan de slag gegaan bij vzw TWERK, een sociale (werk)plaats voor mensen met autisme, vlakbij huis. We maken er chocolade en mensen gelukkig.

Ik maak ook graag theater, te vaak volgens sommigen, te weinig volgens mezelf. Dat doe ik bij KREUTZFELD Verein, maar ook geregeld in het dagelijks leven en in de politiek.

Ik heb dan wel wat politieke ervaring, maar leer nog elke dag bij.

Ik sta voor

  • Een verbindend beleid met hart, hoofd, buik en ballen.
  • Een spits, slim en warm sociaal en cultureel Herentals.
  • Speciale aandacht voor wie te weinig aandacht krijgt.

Ik droom van

  • Een samenleving waar iedereen mee kan.
  • Lachende mensen, gezellige straten en wijken vol leven.
  • Respect voor iedereen. En misschien zelfs liefde.