Mag ik je persoonlijk informeren? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief!

Help een zorgverlener parkeren

28 februari 2021

zpp uitgelicht

zppkaart

Voor zorgverleners is het niet altijd makkelijk om een parkeerplaatsje te vinden dichtbij hun patiënten. En dat betekent dat er soms kostbare tijd verloren gaat bij het zoeken naar een plaatsje; tijd die dan minder kan besteed worden aan  hun zorgtaken.

Daarom introduceerden we met Neteland Zorg & Welzijn de zorgparkeerkaart: erkende zorgverleners vragen die kaart aan, en kunnen ermee parkeren op opritten of garages van mensen die hun plaats even ter beschikking stellen.

Wil je onze zorgverleners en hun patiënten steunen? Vraag dan de zorgparkeersticker aan. Die plak je zichtbaar aan je garagepoort, raam of brievenbus, en zo geef je aan dat een thuisverpleger of zorgverlener gratis mag parkeren. De zorgverlener legt haar of zijn parkeerkaart dan zichtbaar achter de voorruit; zo weet je dat de wagen op jouw parkeerplek van een zorgverlener is. Een kleine moeite, die een wereld van verschil kan maken.

Je kan je zorgparkeersticker bestellen via www.herentals.be/parkeren-zorgverlener, bij het stadsloket of bij dienstencentrum Convent2.

De mijne is al besteld. Jij plakt toch ook?

Delen mag!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mag ik je persoonlijk informeren? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief!