Mag ik je persoonlijk informeren? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief!

Inderdaad.

7 januari 2021

inderdaad glow

inderdaad glow1

Op woensdagavond 6 januari 2021 gaf de partijraad van CD&V Herentals-Noorderwijk-Morkhoven me unaniem het vertrouwen om onze betreurde schepen Peter Bellens te vervangen in het Herentalse college van burgemeester en schepenen en als voorzitter van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst. Daar ben ik heel dankbaar voor, en ik zal proberen dat vertrouwen niet te beschamen.

Op de gemeenteraad van 2 februari aanstaande zal ik worden voorgedragen, waarna ik formeel aan de slag kan gaan.

Peter opvolgen in deze omstandigheden voelt natuurlijk heel dubbel. Het zal niet eenvoudig zijn om zijn zware bevoegdheden en verantwoordelijkheden over te nemen, maar ik zal mijn uiterste best doen om zijn nagedachtenis en zijn ideeën en concepten rond “Herentals Zorgstad” te eren. En natuurlijk ben ik heel vereerd dat CD&V me dit mandaat geeft.

Ik wil me volledig smijten in de job. Met mijn werkgever heb ik goede afspraken gemaakt zodat ik me goed kan inwerken en ook nadien zo goed als helemaal paraat kan staan voor onze stad en haar inwoners. Ik vraag natuurlijk wat geduld tijdens mijn inwerkingsperiode, maar wil alle prioriteit geven aan de vele uitdagingen die er nog liggen.

Tegelijk neem ik afscheid van het voorzitterschap van de gemeenteraad. Dat zal ik zeker missen. Maar ik heb alle vertrouwen in compaan en collega Rutger Moons, en zal met hem ook een goede overdracht afspreken.

In de eerste plaats wil ik CD&V-Herentals enorm bedanken, maar evenzeer de collega’s uit de gemeenteraad -over alle partijgrenzen heen- met wie ik de afgelopen 2 jaar een goede samenwerking heb uitgebouwd. Ik blijf ter beschikking van iedereen. Maar wel in een andere rol, uiteraard.

Heb je al een dringende vraag? Of wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten en projecten? Klik dan hier.

Delen mag!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mag ik je persoonlijk informeren? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief!