Mag ik je persoonlijk informeren? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief!

Steun nodig door corona?

19 februari 2021

coronacheques uitgelicht

Vraag je Handelshart Cadeaucheques aan!

Heeft je gezin het door de coronacrisis extra moeilijk? Dan kan je cadeaucheques van Handelshart Herentals aanvragen bij de stad.
Dankzij het noodfonds van de Vlaamse overheid kan de stad gezinnen die door corona in financiële problemen dreigen te komen, een steuntje in de rug geven. We hebben ervoor gekozen om het budget te verdelen in de vorm van Handelshart Herentals cadeaucheques. Zo ondersteunen we tegelijkertijd onze kwetsbare gezinnen én onze lokale handelaars.coronachequesHH

Het totale steunbedrag wordt gedeeld door het aantal aanvragen. Bij de verdeling van de cheques rekenen we dan ook op ieders burgerzin en solidariteit. Vraag de cheques enkel aan als je de steun écht nodig hebt.

Ken jij kwetsbare gezinnen in je omgeving? Moedig hen dan zeker aan om ook een aanvraag in te dienen. Vraag de cheques aan voor 28 februari 2021 via www.herentals.be/coronacheques of 014-28 50 50. De voorwaarde is dat je op 1 maart 2021 officieel in Herentals, Noorderwijk of Morkhoven woont.

Wie de cadeaucheques heeft aangevraagd, krijgt bezoek van de outreacher van Herentals. Hij zal samen met jou bekijken of je nog andere hulp kunt gebruiken.

Meer informatie vind je op www.herentals.be/coronacheques.

Delen mag!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Mag ik je persoonlijk informeren? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief!